Нема производи во вашата кошничка.

Од кауч на тркачка патека

Симнете ја е-книгата, сосема бесплатно

"Од кауч на тркачка патека"

Пополнете ја формата од десната страна и е-книгата ќе пристигна на вашата e-mail адреса. Симнете ја и уживајте во читањето.

Сакаш промена во животот, но не знаеш од каде да почнеш? Нели би било одлично да почнеш да трчаш наместо да го поминуваш слободното време пред телевизор или компјутер. Е, оваа програма е вистинската за тебе! Промени го секојдневието, а ние ќе ти помогнеме да останеш мотивиран/а тогаш кога ќе ти биде најтешко. Почни да го живееш својот сон, биди фит – живеј активно!

Сите бесплатни е-книги ќе ги најдете ТУКА!

Од кауч на тркачка патека

Пополнете ги празните полиња.

Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни!

* Задолжителни полиња

Ги прочитав и ги прифаќам Условите за користење