Нема производи во вашата кошничка.

Тркач/ка за само 8 недели!

Дали понекогаш си помислуваш дека би било подобро да трчаш, наместо да ги поминуваш деновите пред телевизорот или пред компјутерот?

Тогаш, оваа 8-неделна програма е за тебе!

Во програмата, ќе добиеш:

  • Е-книга "Тркач/ка за само 8 недели!" со вежби и распоред на вежбање.
  • Календар каде ќе можеш да ги внесуваш твоите активности.
  • Ќе добиваш совети кои ќе ти помогнат да ја подобриш твојата техника на трчање, идеи за истегнување и мотивации кои ќе ти помогнат да издржиш до крајот.

Пријави се овде десно и ќе добиеш порака со линк до твојата програма "Тркач/ка за само 8 недели".

Пополнете ги празните полиња.

* Задолжителни полиња

Ги прочитав и ги прифаќам Условите за користење